Facials

De conditie van uw huid is niet altijd hetzelfde. Daarom is een intake belangrijk om te kijken wat uw verbeterpunten en wensen zijn. De gezichtsbehandeling in de beautysalon wordt aangepast op uw huidconditie.

Verschillende facials

Bij de facials van Star Beauty komen de volgende onderdelen aan bod:
huidverzorging; huidverbetering; huidvernieuwing; anti-aging

Fruit acid Facial
Na het 30e levensjaar wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar en onzuiverheden kunnen toenemen. Een chemische peeling is daartoe een oplossing.
Een cocktail van zuren lost de structuur op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn (celtussenstof). Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren wordt de huid sneller vernieuwd. De huid krijgt namelijk een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat daardoor meer vocht absorberen en de huidelasticiteit verbeterd. Uw huid gaat er dus frisser, egaal en jonger uitzien!
De methode:
De methode onderscheidt 2 huidtypes:
– niet-gevoelige huid
– gevoelige huid
Voor beide huidtypes kent Inspira:Med een behandelvolgorde die uit 3 fases bestaat:
De behandelingen kunnen als losse behandeling (om de huid een oppepper te geven) worden gebruikt of in een kuurverband, die voor het bereiken van het beste resultaat 6 weken lang (opeenvolgend) dient te worden gegeven. Elke week een behandeling bestaande uit fase 1, fase 2, of fase 3.
De eerste behandeling bestaat altijd uit fase 1 en aan de hand van de reactie bekijken we wanneer fase 2 wordt ingezet. Alles gaat in overleg. De behandelingen kunnen zowel met of zonder massage worden gegeven. De behandeling in kuurverband heeft wel de thuisproducten erbij nodig voor het beste en mooiste resultaat.

Skin Wizard Facial
Anti Aging – Next Generation
Dit prachtige Skin Novation apparaat bevat drie modules voor direct zichtbare anti-aging.

1) Power Peel
De meest innovatieve vorm van microdermabrasie. Door de speciaal gemaakte kroontjes op het handstuk worden de dode huidcellen op een zachte, veilige manier verwijderd. Door de draaiende beweging wordt de huid direct geactiveerd om collageen aan te maken en elastine wordt geactiveerd. Geschikt voor elk huidtype, ook geschikt ook in de zomermaanden!
Geschikt voor alle huidtypen
Ook geschikt bij vale huid
Grove poriën
Lijntjes en rimpels
Door zon beschadigde huid
Vette ,en/of onzuivere huid
Kleine Littekens
Pigmentvlekken

2) Power lift L
De meest effectieve Meso behandeling. Unieke behandelingstechniek om de opperhuid pijnloos en plezierig te stimuleren. Door mechanische stimulatie word de barrière tussen de opperhuid en lederhuid doorlaatbaar en wordt de actieve ingrediënten sneller en dieper opgenomen. Zo worden de dieper gelegen huidlagen ook geactiveerd. Er worden met kleine nylon naaldjes ongeveer 790.000 kanaaltjes gemaakt waarbij de huidfuncties worden gestimuleerd en ingrediënten van het serum diep word ingebracht. De huid kan NIET worden beschadigd.
Alle huidtypen
Directe opname van ampullen of serums
Herstructureren
Directe activering van de huidfuncties

3) Power Lift S
De behandeling om plaatselijk intensief te werken. De huid bouwt zich op en lijntjes en rimpels worden minder diep. Hoog geconcentreerde actieve ingrediënten worden beter opgenomen en er word zo een depot opgebouwd.
Alle huidtypen
Stimulering collageen en elastine
Expressielijntjes
Diepere rimpels
Lijntjes rond lippen
Littekens door acne
Littekens van waterpokken
Pigmentvlekjes

4) Vibrotool
De nieuwste module is een massage tool. Het principe is afgeleid van de Powerplate. Door de trillende en ronddraaiende bewegingen worden de spieren van het gezicht en de hals getraind om de spankracht te verhogen en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Het effect is vergelijkbaar met een bindweefselmassage.

Al deze modules los of in combinatie zijn in alle facials te combineren.

TIP! Wil je graag een vernieuwde huid boek dan een kuur van zes behandelingen en krijg de zesde behandeling GRATIS! U betaalt er dus maar vijf! De behandelingen vinden om de week plaats als kuur.
5 + 1 gratis

Massages

Een massage staat voor pure ontspanning of beleving. Het weghalen van spanningen of blokkades. Ook zorgt het voor een betere circulatie en meer energie.

Ontspanningsmassage

Een traditionele ontspanningsmassage wordt met warme oliën uitgevoerd om het lichaam en spieren te activeren, laten ontspannen en in balans te brengen.

Cupping/Bindweefselmassage

Een intensieve massage voor het gezicht en/of lichaam waarbij de huidlagen los van elkaar gemaakt worden. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd en de conditie verbeterd. De huid wordt glad en opgevuld.

Hotstone massage

Een exclusieve massage met therapeutische warmte van basaltstenen. Er wordt met warme olie gemasseerd. Dit geeft een diep ontspannend effect. Ook vermindert het klachten van pijnlijke spieren of gewrichten.

Zwangerschapsmassage

De ideale massage tijdens de zwangerschap. Vanaf 3 maanden zwangerschap te boeken. Deze massage zorgt voor een heerlijke ontspanning en helpt lichamelijke klachten te verminderen.

Waxing

Lycon Wax

Waxing: Pijnloos natuurlijk waxen voor een gladde huid. Met de lycon wax, de creme de la creme onder de waxen.

Make-up

Be Yourself Be Mineral

Voor de mooiste en meest natuurlijke make-up werk ik uitsluitend met 100% zuivere mineralen van Be Mineral. De make-uplijn bestaat uit een mix van natuurlijke mineralen, anti-oxidanten en pigmenten. De mineralen laten de huid volledig ademen, zijn waterafstotend en geven een natuurlijke zonnebescherming (SPF 20) op de huid.

AFSPRAAK

Bel mij voor een afspraak of mail naar info@starbeauty.nl. Online een afspraak maken kan snel en eenvoudig met ons boekingssysteem.

Mijn aandacht maakt je MOOIER… !