Facials

De conditie van uw huid is niet altijd hetzelfde. Daarom is een intake belangrijk om te kijken wat uw verbeterpunten en wensen zijn. De gezichtsbehandeling in de beautysalon wordt aangepast op uw huidconditie.

Verschillende facials

Bij de facials van Star Beauty komen de volgende onderdelen aan bod:
huidverzorging; huidverbetering; huidvernieuwing; anti-ageing en ontspanning.

Fruitzuurbehandeling INSPIRA MED: Een behandeling met fruitzuren van INSPIRA MED zorgt voor een directe verjonging en verzorging van de huid. Door de cocktail van zuren krijgt de huid een sterke vernieuwing. De huid is egaler, frisser en mooi gehydrateerd. Deze gel-peeling kan voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid, worden toegepast.

Tip:

Het geheim van een mooie huid is de samenwerking tussen u en uw huidspecialiste. In combinatie met een aangepaste gezichtsbehandeling en de hiervoor ontwikkelde producten voor thuisgebruik versterkt en verlengt u de behandeling. Dit geeft een langdurig en mooi resultaat.

Massages

Een massage staat voor pure ontspanning of beleving. Het weghalen van spanningen of blokkades. Ook zorgt het voor een betere circulatie en meer energie.

Ontspanningsmassage

Een traditionele ontspanningsmassage wordt met warme oliën uitgevoerd om het lichaam en spieren te activeren, laten ontspannen en in balans te brengen.

Bindweefselmassage

Een intensieve massage voor het gezicht en/of lichaam waarbij de huidlagen los van elkaar gemaakt worden. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd en de conditie verbeterd. De huid wordt glad en lijntjes in het gezicht opgevuld. Dit geeft het Natural Facelifting effect!

Hotstone massage

Een exclusieve massage met therapeutische warmte van basaltstenen. Er wordt met warme olie gemasseerd. Dit geeft een diep ontspannend effect. Ook vermindert het klachten van pijnlijke spieren of gewrichten.

Zwangerschapsmassage

De ideale massage tijdens de zwangerschap. Vanaf 3 maanden zwangerschap te boeken. Deze massage zorgt voor een heerlijke ontspanning en helpt lichamelijke klachten te verminderen.

Waxing

Lycon Wax

Waxing: Pijnloos natuurlijk waxen voor een gladde huid. Met de lycon wax, de creme de la creme onder de waxen.

Make-up

Be Yourself Be Mineral

Voor de mooiste en meest natuurlijke make-up werk ik uitsluitend met 100% zuivere mineralen van Be Mineral. De make-uplijn bestaat uit een mix van natuurlijke mineralen, anti-oxidanten en pigmenten. De mineralen laten de huid volledig ademen, zijn waterafstotend en geven een natuurlijke zonnebescherming (SPF 20) op de huid.

AFSPRAAK

Bel mij voor een afspraak of mail naar info@starbeauty.nl. Online een afspraak maken kan snel en eenvoudig met ons boekingssysteem.

Mijn aandacht maakt je MOOIER… !