Facials

Facials

Een complete ruimte voor beauty en well-beïng. Waar elk gebaar een onderscheidend ritueel wordt en waar producten en behandelingen samen gaan voor buitengewone resultaten. Iedere behandeling wordt vooraf gegaan door het tranquillity welcome ritual, het is de ultieme start van iedere facial en bodybehandeling en zorgt voor een complete en diepe ontspanning van lichaam en geest. Zonder op enkele wijze “zweverig” te zijn. Het [ comfort zone ] concept is essentieel, uniek en een belevenis op zich.

[ feel de beauty ]
Veel mensen zijn onderhevig aan stress. Ergens heb je dan een punt bereikt dat het anders moet.
[ comfort zone ] is een filosofie. Deze is gebaseerd op de wetenschap dat de huid, wanneer zij in maximale balans is, de geest beïnvloedt en voor een uniek gevoel van harmonie zorgt. [ comfort zone ] werkt op alle zintuigen met een perfect resultaat. Door voelen, ruiken, horen, proeven en zien komt gedurende de behandeling de geest tot rust en wordt uiteindelijk het niveau van optimale ontspanning bereikt.

[ comfort zone space ]
Een bijzonder en elegant ontwerp en een ambiance met karakter. De beleving begint al wanneer je binnenstapt in een ruimte omgeven door warme kleuren, natuurlijke materialen, subtiele verlichting, geurkaarsen, aromatische theeën op basis van kruiden met een verrukkelijke aroma en passende muziek. Deze vergroten het gevoel van welbehagen en creëren warmte en een ontspannen sfeer.

Tijdens de behandeling gaat de lichtsterkte alleen omhoog als dit functioneel is. Een behandeling van
[ comfort zone ] zul je beleven als een cocooning en unieke behandeling in het hectische leven van alle dag.

[ beauty affaires ]
Verzorging van de huid is een must! Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een huid die in balans is straalt dit ook uit. Voorafgaand aan de behandeling vul je een vragenlijst in die inzicht geeft in wat je zelf graag verbeterd zou willen zien. Rekening houdend met het feit dat een diagnose op basis van huidtype achterhaald is, en dat de conditie van de huid verandert afhankelijk van het levensritme, levensstijl en de wisselende seizoenen. [ comfort zone ] combineert het beste uit de natuur en de wetenschap, met hoogst kwalitatieve producten en resultaat gerichte behandelingen. Het is onze expertise om voor jou de juiste behandeling samen te stellen die zorgt voor een optimaal resultaat. Uiteraard krijg je ook advies over vervolg- of aanvullende behandelingen en adviseren we je voor de langere termijn over je dagelijkse huidverzorging.

[ care of nature ]
[ comfort zone ] wordt geïnspireerd door de natuur. De verpakkingen zijn milieuvriendelijk en de producten worden niet op dieren getest en zijn bovendien volledig goedgekeurd met een FDA keurmerk (American Food and Drug Administration).
Voor de ontwikkeling van de producten wordt alleen gebruik gemaakt van (groene)energie, gewonnen uit zon, wind en water. Voor de hoeveelheid CO² uitstoot worden in het amazonewoud bomen geplant.

Skin Wizard
Anti Aging – Next Generation
Dit prachtige Skin Novation apparaat bevat drie modules voor direct zichtbare anti-aging.

TIP! Wil je graag een vernieuwde huid boek dan een kuur van zes behandelingen en krijg de zesde behandeling GRATIS! U betaalt er dus maar vijf! De behandelingen vinden om de week plaats als kuur.
5 + 1 gratis

Massages

Een massage staat voor pure ontspanning of beleving. Het weghalen van spanningen of blokkades. Ook zorgt het voor een betere circulatie en meer energie.

Ontspanningsmassage

Een traditionele ontspanningsmassage wordt met warme oliën uitgevoerd om het lichaam en spieren te activeren, laten ontspannen en in balans te brengen.

Cupping/Bindweefselmassage

Een intensieve massage voor het gezicht en/of lichaam waarbij de huidlagen los van elkaar gemaakt worden. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd en de conditie verbeterd. De huid wordt glad en opgevuld.

Hot Stone Massage

Een exclusieve massage met therapeutische warmte van basaltstenen. Er wordt met warme olie gemasseerd. Dit geeft een diep ontspannend effect. Ook vermindert het klachten van pijnlijke spieren of gewrichten.

Zwangerschapsmassage

De ideale massage tijdens de zwangerschap. Vanaf 3 maanden zwangerschap te boeken. Deze massage zorgt voor een heerlijke ontspanning en helpt lichamelijke klachten te verminderen.

Waxing

Lycon Wax

Waxing: Pijnloos natuurlijk waxen voor een gladde huid. Met de lycon wax, de creme de la creme onder de waxen.

Make-up

Be Yourself Be Mineral

Voor de mooiste en meest natuurlijke make-up werk ik uitsluitend met 100% zuivere mineralen van beMineral. De make-up lijn bestaat uit een mix van natuurlijke mineralen, anti-oxidanten en pigmenten. De mineralen laten de huid volledig ademen, zijn waterafstotend en geven een natuurlijke zonnebescherming (SPF 20) op de huid.

AFSPRAAK

Bel mij voor een afspraak of mail naar info@starbeauty.nl. Online een afspraak maken kan snel en eenvoudig met ons boekingssysteem.

Mijn aandacht maakt je MOOIER… !