Facials

Facials

[ comfort zone ] is een filosofie. Deze is gebaseerd op de wetenschap dat de huid, wanneer zij in maximale balans is, de geest beïnvloedt en voor een uniek gevoel van harmonie zorgt. [ comfort zone ] werkt op alle zintuigen met een perfect resultaat. Door voelen, ruiken, horen, proeven en zien komt gedurende de behandeling de geest tot rust en wordt uiteindelijk het niveau van optimale ontspanning bereikt.

[ beauty affaires ]
Verzorging van de huid is een must! Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een huid die in balans is straalt dit ook uit. Voorafgaand aan de behandeling vul je een vragenlijst in die inzicht geeft in wat je zelf graag verbeterd zou willen zien. Rekening houdend met het feit dat een diagnose op basis van huidtype achterhaald is, en dat de conditie van de huid verandert afhankelijk van het levensritme, levensstijl en de wisselende seizoenen. [ comfort zone ] combineert het beste uit de natuur en de wetenschap, met hoogst kwalitatieve producten en resultaat gerichte behandelingen. Het is onze expertise om voor jou de juiste behandeling samen te stellen die zorgt voor een optimaal resultaat. Uiteraard krijg je ook advies over vervolg- of aanvullende behandelingen en adviseren we je voor de langere termijn over je dagelijkse huidverzorging.

Massages

Een massage staat voor pure ontspanning of beleving. Het weghalen van spanningen of blokkades. Ook zorgt het voor een betere circulatie en meer energie.

Ontspanningsmassage

Een traditionele ontspanningsmassage wordt met warme oliën uitgevoerd om het lichaam en spieren te activeren, laten ontspannen en in balans te brengen.

Cupping/Bindweefselmassage

Een intensieve massage voor het gezicht en/of lichaam waarbij de huidlagen los van elkaar gemaakt worden. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd en de conditie verbeterd. De huid wordt glad en opgevuld.

Hot Stone Massage

Een exclusieve massage met therapeutische warmte van basaltstenen. Er wordt met warme olie gemasseerd. Dit geeft een diep ontspannend effect. Ook vermindert het klachten van pijnlijke spieren of gewrichten.

Zwangerschapsmassage

De ideale massage tijdens de zwangerschap. Vanaf 3 maanden zwangerschap te boeken. Deze massage zorgt voor een heerlijke ontspanning en helpt lichamelijke klachten te verminderen.

Harsen

Lycon Wax

Waxing: Pijnloos natuurlijk waxen voor een gladde huid. Met de lycon wax, de creme de la creme onder de waxen.

Make-up

Be Yourself Be Mineral

Voor de mooiste en meest natuurlijke make-up werk ik uitsluitend met 100% zuivere mineralen van beMineral. De make-up lijn bestaat uit een mix van natuurlijke mineralen, anti-oxidanten en pigmenten. De mineralen laten de huid volledig ademen, zijn waterafstotend en geven een natuurlijke zonnebescherming (SPF 20) op de huid.

AFSPRAAK

Bel mij voor een afspraak of mail naar info@starbeauty.nl. Online een afspraak maken kan snel en eenvoudig met ons boekingssysteem.

Mijn aandacht maakt je MOOIER… !