Sabrina Star

Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Sabrina Star, samenwonend met mijn man Wilco en onze mooie dochter en zoon Julia en Jack. Met 20 jaar ervaring als huidspecialiste versta ik mijn vak perfect en beoefen ik het met veel plezier uit. Ik werk met veel precisie en passie voor het mooiste en beste resultaat. Aandacht maakt alles mooier..

Als huidspecialiste ben ik gecertificeerd ‘Master in Skin Rejuvenation’ De Medi Peel Lift zorgt voor minder rimpels, volume en een stevige huid.
Medi Glow Peel zorgt voor een mooiere,
gezonder  en heldere uitstraling van de huid.

sign

20 jaar ervaring

Door jarenlang bij verschillende beautycentra te hebben gewerkt, heb ik veel werkervaring opgedaan en diverse trainingen en cursussen gevolgd. 

Ontwikkelingen

Uit nieuwsgierigheid ben ik altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de beauty-branche, ik volg diverse trainingen om te blijven vernieuwen en verbeteren.

[comfort zone] & Inspira Cosmetics

Een complete ruimte voor beauty en well-beïng. Waar elk gebaar een onderscheidend ritueel wordt en waar producten en behandelingen samen gaan voor buitengewone resultaten. Iedere behandeling wordt vooraf gegaan door het tranquillity welcome ritual, het is de ultieme start van iedere facial en bodybehandeling en zorgt voor een complete en diepe ontspanning van lichaam en geest. Zonder op enkele wijze “zweverig” te zijn. Het [ comfort zone ] concept is essentieel, uniek en een belevenis op zich.

Inspira:Cosmetics.
Het is afkomstig uit Duitsland en is de ontwikkelaar van eigentijdse gezichtsbehandelingen waarbij de nieuwste technieken worden toegepast. De behandelproducten worden gebruikt in concepten die huidverzorgend of huidverbeterend werken.
Een van de concepten van Inspira:Cosmetics is Skin Accents, een serie behandelingen met grote variëteit en directe resultaten. Een ander concept van Inspira:Cosmetics is Inspira:Med een behandelmethode waarbij fruitzuren de basis vormen.

  U bent van harte welkom in de Beautysalon van Star Beauty. Kom eens langs om te komen genieten of vraag vrijblijvend advies. Graag leid ik u rond door de binnentuin en Calla. Tot gauw! Liefs Sabrina